Omgeving
De Beukenhorst ligt op loopafstand (1 km)van het centrum van Driebergen met zijn supermarkten, winkels, kerken en andere voorzieningen. Driebergen beschikt over een mooi zwembad met diverse voorzieningen.
Voor de deur van de Beukenhorst is een bushalte met aansluiting op het station Driebergen- Zeist (ca. 5 minuten ) en Zeist ( ca.8 minuten) met faciliteiten als het Figi Theater, winkelstraten en V&D. Een nabijgelegen taxibedrijf zorgt voor vervoer op maat.
Het landgoed ligt aan de zuidoostelijke rand van Driebergen en biedt een mooie uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten naar zowel het uitgebreide bos/heide gebied als naar het open landschap van de Lustwarande met zijn vele buitenhuizen en het voor-Betuwe gebied met zijn (bloesem)boomgaarden. Het wordt wel de mooiste leefomgeving van Nederland genoemd. Richting Doorn vindt u mooie landgoederen, recreatiecentrum Het Grote Bos, meerdere mooi gelegen restaurants, Huize Doorn (het oude buitenhuis van de laatste Duitse keizer met zijn Rosarium en theehuis) en het van Gimborn arboretum. Verderop de Pyramide van Austerlitz met zijn speeltuin, mooie wandelbossen en heidevelden en op 25 kilometer afstand de Grebbeberg en het Ouwehands Dierenpark


Grotere kaart weergeven